Hírek

Bál az iskolában

2018.11.10-én immár harmadik alkalommal került megrendezésre a megújult sportcsarnokban az Alapítványi Iskolabál. A Nevelőtestület és a Szülői Munkaközösség idén a retro stílus jegyében szervezett fergeteges mulatságot.

A szervezést Dudás Dánielné fogta össze, a dekoráció Sándor Mónika és segítői révén valósult meg. A vacsorát megelőző műsorban a tanári énnekkar és a művészeti iskola tanárainak: Hampel Zsuzsanna, Sövény Olivér és diákjainak zenés produkciói alapozták meg a hangulatot.

A tánchoz a 4.b tánc-koreográfiája hozta meg a kedvet, felkészítőjük Dudás Dánielné volt. A bál fénypontját a 8. osztályosok csodálatos nyitótánca adta, akik felkészítését Békési Annamáriának köszönhetjük.

Az ízletes vacsorát a Vadgesztenye étterem biztosította a vendégek számára. A talpalávalót a törökbecsei Új Fiúk Együttes húzta hajnalig a táncoslábúak legnagyobb örömére. A táncot csak rövid időre szakította félbe a tombolahúzás, melynek fődíját, egy keszthelyi hosszúhétvégét, a tantestület ajánlotta fel.

A rendezvény bevételét a tavalyi bál bevételével egyetemben az iskolaudavar rendezésére kívánja fordítani az iskola.

A szervezők ez úton szeretnék megköszönni a Szülői Munkaközösség és a szülők aktív közreműködését, a teremrendezésben és szállításban rengeteg segítséget nyújtó önkormányzati dolgozók munkáját, külön köszönet Lovai Mihálynak, valamint Börcsök Rolandnak, aki a hangosításban nyújtott segítséget. Köszönjük az önkormányzatnak a helyszín biztosítását, valamint a tantestület munkáját és természetesen mindazokét, akik jelenlétükkel emelték az est fényét.

Reményeink szerint jövőre ismét sikerül egy kicsit otthonosabb hellyé tenni az iskolát!

Külön köszönet illeti a tombolafelajánlást tevőket:

Avramucz Maróti Katinka, Balogh Ferenc, Bodó Gergely, Börcsög Roland, Czékus Zoltán, Czombos Krisztina, Dudás Dánielné, Dudás Lajos Szent István Gyógyszertár, Fodor Ákos, Foliaplast Kft., Fülöp-Tanács Fanni, Fülöp-Tanács Zoé, Godó Tímea, Hegyes Károlyné, Illés József, Kálmán Kamilla – Cifra szoba, Kálmánné Kasza Beáta, Kelet Áruház, Kiss Csaba és családja, Kiss László és családja, Kovács Imréné, Kovács Józsefné, Lázárné Borbola Márta, Márta Gábor, Márta Renáta, Masír János, Nagyapáti Károlyné – Vadgesztenye étterem, Ocskó Péter,Ocskó Zoltán, Papp Imre Gábor, Pintér Tibor – JUPI, Rácz Gyula, Rácz István, Ráczné Tanács Aranka, Sándor Terézia – Top-Rongyos Hasznátruha üzlet, Simon Imre, Szabó Csaba, Szántó Bernadett, Tanács Gábor, Török Tilda, Veres Gáborné – Goods Market, Margaréta Virágüzlet

További támogatók:

Bálint Lászlóné, Bálintné Gyuris Ágnes, Farkasné Szögi Mónika, Hegedűsné Gyuris Katalin, Juhász Gabriella, Kissné Tóth Andrea, Kővári Anikó, Lajkóné Forrai Szilvia, Paplógó Diána, Petákné Tóth Sára, Sövény Olivér

A tantestület és iskolavezetés nevében: Szilágyi Gergely

További képeinket megtekinthetik a galériában.