Hírek

Kedves Szülők!

Megérkezett a Szerzői jogvédőktől a Az Iskolabál után fizetendő számla, aminek kifizetése után a Bál tiszta bevétele 530 000 Ft, melyet a Bordány Ifjúságáért Alapítvány az eddig gyűjtött 800 000 Ft-tal együtt a Takaréknál elkülönített számlán kezel az Iskola udvarának a felújítására.
A Bordányi Baráti Körtől is kapott az Iskola 30 000 Ft támogatást, amit szintén erre a célra ajánlottak fel. Nagyon köszönjük mindazoknak, akik hozzájárultak céljaink megvalósításához! Az eddigi támogatásokkal együtt így már 1 360 000 Ft áll rendelkezésre, erre a célra.
A következő lépés, hogy megtervezzük a felújítás lépéseit és költségeit, hogy a lehető legoptimálisabban tudjuk megtervezni és kivitelezni a felújítási munkálatokat, hogy gyermekeink nekik megfelelő környezetben lehessenek az óraközi szünetekben is.


A Bordány Ifjúságáért Alapítvány az 1%-os adófelajánlásokból, pályázatokból támogatta Iskolánkat. Decemberben hordozható hangosítással, egerekkel, billentyűzetekkel, aktív hangfalakkal támogatta az oktató-nevelő munka eredményesebbé tételét.

2019.01.07-én és 2019.01.28-án Uzsalyné Dr. Pécsi Rita neveléskutató előadásai a Szülők Iskolája programsorozat keretében szintén az Alapítvány támogatásával valósultak/valósulhat meg. Köszönjük az Alapítványnak és a Faluháznak a támogatásukat!

Ocskó Zoltán
intézményvezető