Hírek

Beiskolázás a 2019-2020-as tanévre

Iskolánkban a Hit- és erkölcstan oktatásáról szóló tájékoztató napot tartunk 2019. március 6-án 16:15-től a 20-as teremben.

A Hit- és erkölcstan oktatás megszervezésével kapcsolatos időpontokról ezen a linken kaphatnak további felvilágosítást. A kapcsolódó GDPR irányelvekről itt tájékozódhat. Első osztályban választani kell, hogy Etika vagy Hit- és erkölcstan oktatásban kíván gyermeke részt venni, amelyet az alábbi nyilatkozat kitöltésével és iskolánkba juttatásával tehetnek meg. (A további évfolyamokon a korábbi választásuk szerint folytatódik az oktatás. Amennyiben változtatni szeretnének korábbi döntésükön, erre 2019. május 20-ig van lehetőségük a fenti nyilatkozat kitöltésével.)

Ezt követően a leendő első osztályosok szüleit tájékoztatjuk a 2019-2020-as tanévre való beiratkozás rendjéről, valamint az általános iskolai és az alapfokú művészeti iskolai kötelező és választható foglalkozásokról. A tájékoztató és szülői értekezlet teljes ideje alatt a gyerekek számára a tanítók felügyeletet és kreatív foglalkozásokat biztosítanak.

A beiskolázás pontos idejét a Szegedi Tankerületi Központ később jelöli ki, várhatóan április közepén.

Ocskó Zoltán
intézményvezető