Hírek

Járványügyi változások az iskolába belépéskor!

Tisztelt Szülők!

Az ősz hűvösebb, esős időszaka megérkezett, ezért ilyenkor hosszabb-rövidebb ideig csak az iskola épületében lehetünk szünetekben is.
Tanulóinktól továbbra is azt várjuk el, hogy az iskolába történő belépéstől kezdve valamint az órák közötti időben a közösségi terekben (folyosók, mosdók) viseljenek szájat és orrot eltakaró maszkot.

Önöktől, mint Szülőktől nemcsak azt kérjük, hogy a maszkról (naponta tisztán, fertőtlenítve) gondoskodjanak, hanem azt is, hogy velünk együttműködve erősítsék gyermekeik önmagukért és társaikért érzett egyéni felelősségét!

Az iskolába az itt dolgozókon és tanulókon kívül más nem léphet be (kivéve karbantartók, vagy akinek jogszabályi kötelezettsége miatt kell megjelennie). A gyermeket kísérő személy, maszkot viselve a testhőmérséklet-mérési pontig léphet be az iskolába (a Pesti srácnál lévő kapu). Szeptember 30-án szerdán próbamérést végzünk.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által biztosított érintés nélküli lázmérők a mai napon megérkeztek iskolánkba – 60 tanulónként 1 db.

Október 1-től minden diák és felnőtt az épületbe kötelező lázmérés után léphet be! Ha a gyermek lázas, azaz a testhőmérséklete eléri vagy meghaladja a 37,8 Celsius-fokot, (néhány perc után megismételjük a mérést) akkor értesítjük a szülőt és a tanulót hazaküldjük!
Vigyázzunk egymásra!

Bordány, 2020. szeptember 29.

Ocskó Zoltán
intézményvezető