Hírek

Sziasztok! Ez itt az IskolaTv, Bordány!

Csak egy kósza ötlet volt az Ádám Jenő napra, hogy jelentkezzen be egy televízió, és tudósítson az iskolai eseményről. Tanítványaim nagy örömmel és lelkesedéssel fogadták ötletemet. Aztán elkészült a logó, és az ötlet elkezdett önálló életet élni, és már nem lehetett megállítani! Tulajdonképpen az egész tanév folyamán működött az IskolaTv.

Bejelentkeztünk az adventi hétvégékről, tudósítottunk a Mikulásról, bejelentkeztünk a betlehemezés kapcsán. Jelen voltunk a szegedi kiállítás megnyitóján a múzeumban, és ott riportot készítettünk az érintett pedagógusokkal, gyerekekkel. Izgalmas volt, amikor együtt szavalt az egész iskola. Bejelentkezünk majd az évvégi programok kapcsán is. Hiszen az IskolaTv mára már az iskola szerves része!

Összességében ez jó móka és kihívás: mindig érdekesen és hitelesen közvetíteni valamit a gyerekeken keresztül, ami érték!

Köszönet az együtt gondolkodásért és támogatásért Ocskó Zoltánnak, aki mindig vágja a videókat és az iskolavezetésnek, hogy felkértek bennünket erre a feladatra. És nem utolsó sorban a televízió munkatársainak: a gyerekeknek a lelkesedésükért és munkájukért!

Lippai Judit