Hírek

Gyermekorvos rendelői tájékoztató

Kedves Szülők!

A rendelői munkánk és a koronavírus járványügyi helyzet miatt az alábbiakhoz kérjük az Önök segítő együttműködését:

8.00-8.30 között a +36-30-9382554 mobil telefonon ORVOSI konzultáció, telefonos tanácsadás céljából bárki hívhat. Ezt követően a telefont nem áll módomba felvenni, mert az asszisztensemmel együtt a rendelőben IDŐPONTRA érkezett gyermekeket látjuk el, végezzük az oltásokat, szűréseket. Természetesen a mobilon a nem fogadott hívásokat lehetőségeink szerint visszahívjuk!

BETEGSÉG tüneteinek jelentkezése esetén 8.00-8.30 közötti TELEFONOS vagy EMAILES drkovacsjuliannarendelo@gmail.com előzetes orvosi konzultációt követően SZÜKSÉG ESETÉN IDŐPONTOT adunk vizsgálatra, kezelésre.  Köszönettel kérem, hogy SMS-t, messengert írásos vagy kép üzenetekre ne használják, mert a rendelői adatbázisunkkal azt nem tudjuk kezelni, feldolgozni.

SZŰRŐVIZSGÁLATOKRA, védőoltásra KIZÁRÓLAG CSAK EMAILEN kérjenek időpontot:  drkovacsjuliannarendelo@gmail.com címen.

Állandó, vagy fogyóban levő gyógyszerek, tápszerek, sprayk, valamint orvossal előzetesen is egyeztetett e-igazolásokat CSAK EMAILEN jelezzék, kérjék!

Felhívjuk figyelmüket, hogy munkanapokon CSAK a déli 12 óráig beérkezett EMAILEKET tudjuk feldolgozni (ez a pénteki napra is vonatkozik!), és legkorábban az azt követő munkanap végéig tudjuk teljesíteni.

SÜRGŐS esetben hívják a 112-t, vagy keressék ügyeleti időben a gyermekügyeletet a Gyermekklinika Sürgősségi Ellátó helyén.

Emailes jelzéseikben minden esetben kérjük feltüntetni a GYERMEK TELJES NEVÉT, a kérés pontos leírását, és a szülő elérhető telefonszámát.

Közösségbe csak FERTŐZŐ betegség tüneteit NEM mutató, fertőző betegségre NEM gyanús gyermek mehet!

Köszönettel:    

                Dr.Kovács Julianna gyermekorvos és

                                                Sós Katalin asszisztens, gyógytornász

2020.09.14.