Hírek

Összefogás egy nemes cél érdekében: beszámoló a 4. alapítványi iskolabálról

A videót készítette: Gyuris János és Gyuris Sándor

Az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola dolgozói és szülői munkaközössége a bordányi iskolás gyermekekért rendezett november 9-én alapítványi iskolabálat a Sportcsarnokban.
A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő alkalomra nagyon sokan megtiszteltek minket: a rendezvény teltházas volt. A bál bevételéből iskolaudvarunk felújítását tervezzük, hogy a gyerekek szebb, és barátságosabb környezetben tölthessék mindennapjaikat.
Az eddigi összefogás már meghozta gyümölcsét, hiszen az előző három bálon 1 360 000 Ft gyűlt össze. Mint tudják, a tervek elkészültek, azokat a szeptemberi főzőversenyen már láthattuk is. Kérjük a szülőket, hogy továbbra is támogassák ügyünket!
A bál ideje alatt a lelátón elhelyezett paravánokon látható kiállítás a festészet tanszakunk tehetséges növendékeink munkáiból adott ízelítőt. A dekoráció a szülők és a tantestület közös munkáját dicsérte. Az est jó hangulatáról a Bordányért Barátikör felajánlásából az Új Fiúk együttes két tagja gondoskodott. A vacsorát és a figyelmes kiszolgálást valamint az asztalokat és a székeket a Vadgesztenye étterem biztosította. Az Önkormányzatnak köszönjük, hogy a Tornacsarnokot térítésmentesen rendelkezésünkre bocsátotta, valamint köszönjük Gyuris Jánosnak a médiatámogatást.
A bál megnyitója után az iskola pedagógusaiból verbuválódott kórus énekelt, majd Hampel Zsuzsanna tanárnő előadásában Oláh Ibolya Magyarország című dala csendült fel. A 4.a osztályosok palotásával folytatódott az este. A gyerekek nagy izgalommal készültek erre az alkalomra, a tánc nagy sikert aratott. A gyönyörű ruhák Sándor Mónika, Makra-Szabó Katalin, Verok Zita, Lukovics Márta és Dánielné Szabó Anita keze munkáját dicsérik. Felkészítő tanáruk: Kissné Mészáros Sarolta volt. A bál szervezői pedig: Dudás Dánielné és Kálmán Kamilla.

Az est fénypontjaként a 8. osztályos diákok táncbemutatója következett, akik bécsi keringővel igyekeztek megalapozni a bál jó hangulatát. Felkészítőjük Pálinkó Lujza és Lengyel Zoltán voltak.

A tombola főnyereményét az idei évben is iskolánk pedagógusai ajánlották fel. A főnyeremény egy 3 nap/2 éjszakás wellness hétvége 2 felnőtt és egy 6 éven aluli gyermek részére félpanziós ellátással, korlátlan wellness használattal, sportolási lehetőségekkel a Boni Családi Wellness Hotelben, Zalakaroson. Ezúton is gratulálunk a nyertesnek!
Köszönetünket fejezzük ki mindenkinek, aki felajánlásával és munkájával hozzájárult az alapítványi est sikeres megvalósulásához. Köszönjük a tombola-felajánlásokat és nem utolsó sorban a megvásárolt támogatójegyeket.

Felajánlásaikkal támogatták rendezvényünket:

Continentál KFT.                                                                 
Bordányért Baráti Kör
Hódi Péter
Kovács Józsefné
Veres Katalin
Dánielné Szabó Anita
Undiné Gyémánt Ildikó
Tari Gábor
Csamangó Gabriella
Kálmánné Kasza Beáta
Tanács Ildikó
Hegyes Károlyné
Fodor Antal
Bodó Gergely
Gyuris Csaba
Deme Mihályné
Mártáné Bodó Renáta
Sárközi Gábor
Mihállfi Tibor
Török Tilda
Fülöp-Tanács Fanni
Fülöp-Tanács Zoé
Kerékpár üzlet Tari Attila
Retek Flórián
GREENY Shop
Cifra szoba
Szabó Csaba
Béres Dorina
Béres Regina
Márkiné Lajkó Krisztina
Ani Mézeskalácsa
Sándor Mónika
Gémes István
Kissné Mészáros Sarolta
Kiss László
Avramucz- Maróti Katinka
Aprajafalva Óvoda és Bölcsöde
Lázárné Borbola Márta
Nógrádi Gergő
Nógrádi Dávid
Bordányi Kínai áruház
Fóliaplast KFT.
Zsoldos Gabriella
Dudás Dánielné
Club 1001
1. osztály
2. osztály
3. osztály
4. a osztály
4. b osztály
5. a osztály
5. b osztály
6. osztály
7. a osztály
7. b osztály
8. a osztály
8. b osztály
Lippai Géza és családja
Illés István
Juhász Péter
Hódi Péter

Úgy gondolom, hogy nyolcadikosainknak és szüleiknek egy életre szóló emlék marad ez az este.
Köszönjük mindazoknak, akik velünk töltötték ezt a tartalmas és jó célt szolgáló estét!
Bízom benne, hogy jövőre újra találkozunk!
Ocskó Zoltán