Hírek

Lövészet a 7. és a 8. osztállyal

Úgy mint tavaly, az idén is rendeztek a lövészeti klub tagjai egy lövészversenyt. A rendezvényre mindkét hetedik és nyolcadik osztályt, s az osztályfőnökeiket is meghívták, akik próbára akarják tenni lövész tudásukat.

A gyülekező november 16-án, szombaton volt. Fél kilenckor indultunk el biciklivel az iskola elől. A lövészetes diákok mindjárt a lőtérre mentek, segítettek előpakolni. Amikor mindenki odaért, ismertették velünk a szabályokat. Az előkészített asztalokhoz nyolcasával lehetett bemenni. Először öt próbát, majd tíz pontozott lövést lehetett lőni. Mindenkinek segítettek a gyakorlott lövészeti klub tagjai. Amíg néhányan lőttek, addig a többiek beszélgettek, zsíroskenyeret kentek. Ivóversenyeket, bicikliversenyeket rendeztek a hetedikesek egymás között, jó képek és videók is készültek róluk.

Mikor már mindenki készen volt a lövéssel, megírták az okleveleket. Gyorsan összepakoltunk, és megvártuk az eredményhirdetést:

Egyéniben:

  1. Vincze Dominik
  2. Kunszabó Kevin
  3. Márki Kristóf

A lányok közül:

  1. Takács Alexandra
  2. Sárközi Szimonetta
  3. Mészáros Noémi

A csapatok versenyében:

  1. 8. b osztályosok
  2. 7. a osztályosok
  3. 8. a osztályosok
  4. 7. b osztályosok

A felnőttek közül:

  1. Hődör Zoltánné
  2. Ocskó Zoltán
  3. Kissné Tóth Andrea
  4. Sándor Mónika.

Az oklevelek kiosztása után mindenki mehetett haza.

Nagyon jól éreztük magunkat. Legközelebb tavasszal, ha lesz, biztosan menni fogok újra. Szerintem többen is így gondolják.

Mészáros Noémi 8/B