Hírek

Értesítés

Tisztelt Szülők!

A szerda délután megtartott kormányzati tájékoztató szerint az általános iskolák bezárása nem került szóba.

Minden egyéb iskolai programot, ünnepséget fenntartói utasításra lemondunk a tanulók, a pedagógusok és családjaik biztonsága érdekében.

A jelen jelzés különösen vonatkozik a pénteken megrendezésre kerülő március 15-i Nemzeti Ünneppel kapcsolatos megemlékezésre, amelyet a tanulóink felvételről tekintenek meg osztálytermi szinten.
A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül.

Az intézményben kiemelt figyelmet fordítunk a szükséges fertőtlenítés és takarítás rendszeres elvégeztetésére.

Az indokolatlan pánik elkerülése érdekében felhívjuk a szülők és pedagógusok figyelmét arra, hogy csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu) szereplő információkat vegyék figyelembe. Azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne menjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.

Mindannyiunk elemi érdeke, hogy a fertőzést megelőzzük. Felhívom a figyelmüket, hogy a megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videókat a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érhetik el.

A diákolimpia összes rendezvénye április 15-ig felfüggesztésre került.

A későbbiekben is rendszeresen tájákoztatjuk Önöket és a gyerekeket a közösségünket érintő intézkedésekről. Köszönjük az együttműködést!

Iskolavezetés