Hírek

Fontos tudnivalók: művészeti iskolai térítési díjak és tandíjak befizetése!

Kedves Szülők!

A Kréta felületen keresztül lehetőség nyílik a számlák megtekintésére, és a fizetési mód kiválasztására (bankkártyás, átutalásos, csekkes, készpénzes)

Belépés után az  e-Ügyintézés menüpontot válassza, majd a bal oldali menüsáv „Befizetendők” menüpontjára kattintva tudja megtekinteni, hogy gyermeke tanulmányai kapcsán vannak-e fizetendő tételek. 

Figyelem! Készpénzes befizetés az intézményeknél általában csak a hónap adott napjain, adott időpontokban lehetséges. Ha van rá lehetősége, javasoljuk inkább, hogy a kényelmes, elektronikus fizetési módok közül válasszon.

  1. Kérem, jelezzék, hogy csak az első félévet szeretnék október 15-ig befizetni, vagy az egész éves díjat.
  2. Amennyiben díjfizetési kedvezményt kérnek, a szükséges nyomtatványt , amely az alábbi címen érhető el:

http://iskolabordany.hu/wp-content/uploads/2017/09/muveszetiiskola_dijkedvezmeny_kerelem.pdf

kitöltve  küldjék be a titkárságra, a kérelem jogosságát alátámasztó dokumentumokkal együtt (jövedelem igazolás, igazolás tartós betegségről/testi-, érzékszervi fogyatékosságról, gyermekvédelmi kedvezményről határozat, jegyzői határozat hátrányos vagy halmozottan hátrányos helyzetről).

  • Ha másként nem rendelkeznek, a Kréta rendszer a tanuló nevére és címére állítja ki a számlát a teljes díjról. Ha más nevére kérik a számlát kiállítani, akkor szíveskedjenek jelezni, cég esetén a befizető nevét, címét és adószámát is.

Kérjük, a kért információkat mihamarabb, de legkésőbb 2021. 09. 20. hétfő 16 óráig juttassák el az iskola titkárságára (személyesen, vagy telefonon: 62/588070 vagy elektronikusan email: iskola@bordany.hu)!

Köszönettel:
Ocskó Zoltán

Térítési díj és tandíj összege 2021/22– teljes díj

Képző- és iparművészeti ágon térítési díj/tandíj (festészet, szobrászat)

5-ös átlag esetén: 11500,-Ft/év

Zeneművészet (zongora, gitár, hegedű, furulya)

térítési díj 5-ös átlag esetén: 13000,-Ft/év

tandíj 5-ös átlag esetén: 39000,-Ft/év

Táncművészet térítési díj/tandíj 5-ös átlag esetén

11500,-Ft/év