Hírek

Általános járványügyi intézkedés 2021. november 22-től a bordányi iskolában

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!

A járványhelyzet további romlása és az intézményben előforduló megbetegedések miatt 2021. november 22-től visszavonásig a következőket rendelem el:

  • A szülők/ gondviselők csak a bejáratig kísérhetik gyermeküket, a tanítás végén is itt várják meg őket. Az iskola közösségi tereiben kötelező a maszk használata. A tanítási órákon, foglalkozásokon a maszk viselése ajánlott/lehetséges, de nem kötelező.
  • Kérjük a kedves szülőket, hogy beteg gyereket ne engedjenek iskolába. Bármilyen betegség (orrfolyás, nátha, köhögés, láz, hőemelkedés…, vagy egyéb tünet esetén) a szülőkkel egyeztetve a beteg tanulót elkülönítjük, hazaküldjük.
  • Amennyiben igazoltan Covid megbetegedés esete áll fent, azonnal értesíteni szíveskedjenek az intézmény vezetőségét, hogy a hivatalos eljárásrend szerint intézkedni tudjunk.
  • Kérjük a szülőket, hogy ügyintézés céljából csak előzetes bejelentkezést követően, a járványügyi intézkedések betartásával lépjenek be az iskola épületébe.

Mindannyiunk érdeke, hogy lehetőségeinkhez mérten megakadályozzuk a járvány további terjedését és biztosítsuk hosszútávon a biztonságos jelenléti oktatás.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Ocskó Zoltán
intézményvezető