Hírek

Közösen ünnepeltük a Nefelejcs Nyugdíjas Klub jubileumát

Iskolánk meghívást kapott a bordányi Nefelejcs Nyugdíjas Klubtól a 2024. február 24-én 10:00 órakor kezdődő jubileumi ünnepségére, ahol fennállásuk 50. évfordulóján köszönthettük őket.

Az ünnepség helyszíne a Faluház volt, ahol megérkezésünkkor gyönyörűen megterített asztalok, a színpadon a klub 50. évét hirdető feldíszített paraván látványa és kellemes aláfestő zene fogadott. Az óvodások produkciója után az Ádám Jenő Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanulói és tanárai léptek színpadra. Vegyes műsorral készültünk, melyben megszólaltak gitárra, furulyára írt komolyzenei művek, egy népdalcsokor és érdekességként egy ír furulyán játszott dallam is. Wass Albert idősek bölcs gondolatairól szóló prózája mellett, az utolsó könnyűzenei számmal igyekeztünk visszarepíteni az időseket a fiatalságukba, a szerelem érzését próbáltuk megidézni Harry James és Big Band zenekarának számával az 1950-es évekből. Ezzel az évszámmal is kapcsolódtunk a klub 50. évfordulójához. Az idősek rácsodálkozással és tapssal jutalmazták műsorunkat és a klub vezetőjétől Szalai Antaltól ajándékokat is kaptak mind a gyerekek, mind a felkészítő tanárok.

Köszönjük, hogy részt vehettünk ezen az illusztris eseményen, és hogy együtt ünnepelhettünk.

Ezúton is sok szeretettel köszöntjük a bordányi Nefelejcs Nyugdíjas Klubot és minden kedves tagjának jó egészséget, sok boldog évet kívánunk még!

Hampel Zsuzsa
művészeti munkaközösség-vezető