Hírek

Pick Szeged-Veszprém meccs az 5. osztállyal

Február 25-e fontos nap volt az ötödikesek életében. Ugyanis elmentünk szurkolni Szegedre a Pick Arénába, ahol a Veszprém játszott a Pick Szeged ellen.

Miután megtaláltuk a helyünket, jó hangosan szurkoltunk a hazai játékosoknak. A legszerencsésebbek az osztályból előre mehettek, még dobolhattak is. Odajött a beöltözött bika is, akivel pacsiztak és többször beszélgettek. Az első félidő jól alakult, utána a szünetben játék volt, jöttek a pom-pom lányok és volt nyereménysorsolás: többen szalámit, mások Túró Rudit kaptak. A második félidőben még lelkesebben szurkoltunk, trombitáltunk, és bátorítottuk a csapatot. Legügyesebb dobos Viktor volt. A meccset a szegediek 42:28-ra nyerték. A mérkőzés után a játékosok odajöttek hozzánk, mi pedig gratuláltunk nekik a győzelemhez.

Megkértük Judit nénit, hogy máskor is vigyen el bennünket hasonló mérkőzésre, lehet, hogy a következő már egy foci meccs lesz majd a Grosics Akadémián. Köszönjük szüleinknek, hogy elvittek, és Sádt Anikónak, aki a jegyek beszerzését intézte.

                                                  Kádár Németh Zsolt, Hajdú Lili, Mészáros Patrik