Hírek

Ünnepi megemlékezés

Kérem, tekintse meg a bordányi Kreatív Média videóját a megemlékezésről.

Az idei március 15-i műsort az Ádám Jenő Általános Iskola 6. évfolyamos diákjai adták.

Egy gyönyörű zenés produkciót láthatott a közönség. Ezen az előadáson a kisebbek sem unták magukat. A szereplők biztosan izgultak előtte és ez látszódott is néhány tanulón. Ám aggodalmak ellenére, nézői szemmel minden jól sikerült, bár az esernyős résznél lehetett egy kis feszültséget érezni, amikor az egyik gyerek esernyője nehezen nyílt ki, később pedig nem akart összecsukódni. A műsoron látszódott, hogy rengeteg energiát és erőt fektettek bele a tanulók és a tanárok is. A díszlet is fantasztikus volt.

Látványos és magható pillanatképeket villantottak fel számunkra az 1848-49-es forradalom és szabadságharcra emlékezvén. Szívesen megnézném még egyszer.

Karóczkai Dorka 7. b

A 48-as ünnepi megemlékezést iskolánk két hatodik évfolyamával elő. A műsort Kissné Tóth Andrea és Hődör Zoltánné osztályfőnökök állították össze.

Napi szinten próbáltunk, hogy egy nagyon jó előadást tudjunk bemutatni, és úgy gondolom, hogy mindenki odatette magát, és azt értük el, amit szerettünk volna. Tánccal és énekkel volt díszítve a fellépés, amely szerintem hangulatosabbá varázsolta a produkciót.

A fellépés előtt mindenki izgult, de amint színpadra léptünk, elszállt belőlünk a félelem, és úgy tettünk mindent, mint ha csak egy próbán lettünk volna.

A dekoráció elképesztően jól mutatott, ugyanis egy világító 1848-as felirat volt, ami nagyon hangulatossá tette az utolsó éneket. A “nép” jeleneteknél a múzeum is érdekessé tette a színdarabot, mert olyan volt, mintha pesten lettünk volna.

Szerintem, egy érdekes zenés műsort adtunk elő.

Szabó Noémi 6. b