Hírek

Anyanyelvi vetélkedőn is sikeresek diákjaink

     Februárban egy több fordulós online anyanyelvi vetélkedőn vettek részt diákjaink, melyet a Karolina Iskola szervezett meg. A részt vevő csapatoknak három óra állt rendelkezésére a feladatok megoldására. Képrejtvényekkel, nyelvi logikai feladatokkal, szólásokkal, közmondásokkal kellett megbirkózniuk a gyerekeknek.

A hatodikosok közül a MagyaRázók csapattagjai: Czombos Anett, Gyuris Liliána Fanni és Sindel Rebeka Franciska; a Láng-Ész csapattagjai: Csuka Bertold, Kiss Balázs és Makra Menyhért.

A hetedikesek közül a Tekergő Tollak csapattagjai: Fábián Hanna, Gyuris Dorina és Szabó Édua; a Nyelvtörők csapattagjai: Fábián Bence, Gémes Máté és Hődör Dávid Zalán.

A gyerekek felkészítője: Hődör Zoltánné.

Az online fordulók lezajlása után hamarosan megkaptuk az eredményeket: a Láng-Ész csapata 1. helyezést ért el az ő korosztályukban, de a többiek is nagyon ügyesen helyt álltak.

Az ünnepélyes díjátadás a versenyszervező iskolában zajlott. Zenei műsorral és anyanyelvi játékos feladatokkal várták a legügyesebbeket, emellett egy-egy könyv és emléklap büszke tulajdonosai lehetnek.