Hírek

Családi Nap a Szegedi Ősz Idősotthonban

Immár második alkalommal szerepelhettek iskolánk tanulói a Szegedi Ősz Idősotthonban 2023. május 27-én délelőtt, a lakók és hozzátartozóik számára rendezett Családi Napon.

Nincs elérhető leírás.

Először karácsony előtt vettük fel a kapcsolatot az intézménnyel, amikor is a közös szervezés nyomán egy 1 órás vegyes karácsonyi műsorral örvendeztettük meg a lakókat és a dolgozókat. Nagy sikert aratott a műsorunk, nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk, a szervezők kifejezték, hogy bármikor bármilyen műsorral szívesen látnak minket a későbbiekben.

Április elején érkezett a felkérés, hogy vegyünk részt mi is az intézmény Családi Napján egy kisebb, negyed órás műsorral. Illés Kincső és Kádár-Németh Kata furulyán játszott, Gyuris Maja gyermek- és népdalokkal lépett a közönség elé.

Nincs elérhető leírás.

Néhány vidám klasszikus zenei darab mellett elhangzott Elvis Presley: Love me tender című száma is furulya trióra átdolgozva. Kiskoncertünket ismét siker és taps koronázta, kisebb ajándékokkal leptek meg minket. Az intézményvezetők kifejezték köszönetüket és szeretettel visszavárnak minket máskor is.

Nincs elérhető leírás.

Hampel Zsuzsa – művészeti munkaközösségvezető