Hírek

Bronzérmek a Tudásbajnokság országos döntőjén

Ebben a tanévben három diák is részt vett a Tudásbajnokság országos döntőjén, melyet május 27-én rendeztek meg Szegeden a Karolina Iskolában. Természettudományból Kovács Zalán 5. osztályos tanuló – felkészítője Szabó Tímea, biológiából Bernáth Martin 7.a osztályos tanuló – fellészítő tanára Kissné Tóth Andrea és Czombos Anett 6. osztályos tanuló két tantárgyból is: magyar nyelvből és irodalom, szövegértésből – felkészítő pedagógus Hődör Zoltánné.

     A reggeli ünnepélyes megnyitó után 10.00-tól kezdetét vette a versenyfeladatok megírása. Amíg a gyerekek elmélyülten dolgoztak, addig a kísérők a közelben sétáltak a városban. Míg az eredményekre vártunk, Kántor Kata és Bessenyei Gábor dedikált az udvaron, valamint zenés és interaktív gyermekműsorok szórakoztattak minket. A felsősök számára egy Agytornász feladatsorral is készültek a szervezők, amelynek megoldásával gyorsabban telt a hosszú várakozás.

     Elérkezett a várva várt pillanat, az eredményhirdetés. Minden elképzelésünket felülmúlta a diákjaink teljesítménye: Zalán 3. helyezett lett, Anett nyelvtanból 5. és irodalomból a dobogó harmadik fokára léphetett, és Martin is derekasan helyt állt ezen a szoros megmérettetésen. A harmadik helyezettek egy-egy serleget kaptak, a felkészítő tanárok pedig megkapták a Kiváló Pedagógus Díjat.

     Ezen a napon ismét bebizonyosodott, hogy érdemes a céljainkért küzdeni, hiszen egy kis segítséggel hegyeket mozgathatunk meg. Gratulálunk a gyerekeknek és felkészítőiknek a szép eredményekhez!

Hődör Zoltánné

Nincs elérhető leírás.
Nincs elérhető leírás.
Nincs elérhető leírás.